Vi leder efter en masse nye ansigter (og kroppe) der kan være med til at bygge Fedfront op. I det følgende vil du kunne se nogle af de tilbud vi har til dig der er interesseret i at deltage i projektet.

Du er tydeligvis nysgerrig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev og hold dig opdateret.

* indicates required

1. Din krop først

For at man kan komme godt fra start med fedtaccept, feminisme og antikapitalisme, er det vigtigt at man begynder med sig selv. De fleste af os har internaliseret kropshadet - og det er vi nødt til at skaffe os af med, før vi kan kæmpe. 

Klik her for at komme i gang.


2. Start din egen gruppe i dit lokalområde

Har du/I lyst til at starte en lokalgruppe op hvor man kan tale om fedtaccept, kropsaktivisme og andre nærliggende emner? Det vil FedFront gerne støtte.

Vi vil gerne komme på besøg og hjælpe til med hvadend i har brug for - også det lavpraktiske. Hvis i er interesserede i at lære om teorierne bag feministisk kropsaktivisme kommer vi gerne og holder oplæg. Fortæl os hvad vi kan gøre for at hjælpe til med at stable jeres initiativ på benene; kontakt os her.


Her er en lille liste med ideer der måske kan inspirere:


3. Kom til vores events

Vi i FedFront forsøger at arrangere så mange fedtpositive events vi kan. Hold øje med vores event-kalender og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret. Følg os på Facebook, Twitter og Instagram.


4. Vil du være aktivist i pressen?

Med jævne mellemrum bliver de få fedt- og kropsaktivister der findes i Danmark kontaktet af medierne. Nogle gange er det dameblade der leder efter inspirerende rollemodeller, andre gange er det tv- eller radiostationer som er interesserede i en politisk vinkel på debatten om krop og tykhed.

Hvis du er interesseret i at være en af dem der lægger ansigt eller stemme til bevægelsen, så kontakt os.

Vi sender ikke nogen ud i æteren før de føler sig klar, og Andrea kommer gerne og ‘medietræner’ med dem der er interesserede.