Der er sket meget på ni måneder

For ni måneder siden søsatte Andrea og Sofie FedFront. Et initiativ, som fik stor opmærksomhed fra medier og forskellige debattører, som følte retten til protestere mod en tykaktivistisk bevægelse.
Men FedFront var aldrig tænkt som noget der skulle tjene hverken professionelle meningsdannere, kendisser og medier - det var et initativ rettet mod de knap 3000 følgere på sociale medier og de par hundrede som har meldt sig ind i FedFronts lukkede safe space.

Meget er sket siden da, og FedFront drives nu af en håndfuld aktivister, som på skift og i flok styrer bevægelsen i den tykaktivistiske retning i arbejdet med at identificere sproglige, kulturelle, juridiske, medicinske og mange andre strukturer, som beror på og bidrager til tykfobisk undertrykkelse i samfundet. Tykaktivismen har eksisteret længe, og FedFront er inspireret af mange andre tykaktivistiske stemmer både i Danmark og alle andre steder.

FedFront har taget kampen op mod de strukturer, der undertrykker tykke mennesker. Vi takker for støtte såvel som haters, der beviser hvor vigtig vores kamp er.

VI SES PÅ BARRIKADERNE!