Huffposts "Everything You Know About Obesity is Wrong"

Meget sympatisk og velskrevet artikel med mange kilder i et mainstream anerkendt medie.

Mantraet er at mennesker ikke kommer til at blive tyndere, det er umuligt, men vi kan sagtens blive sundere. Det er veldokumenteret hvad løsningerne er, men meget få har rent faktisk gjort noget - nærmere det modsatte

Artikeln giver desuden ordet til tykke mennesker og har givet dem magten over hvordan de vil portrætteres.

Til slut konkluderer artiklen at det desværre er op til den enkelte tykke at tage kampen op.

FedFront mener naturligvis det er et fællesansvar og vi kæmper for at smadre de tykfobiske strukturer, som undertrykker tykke som stigmatiseret gruppe.

FedFront mener naturligvis at sundhed er en privat sag. Derfor bringer vi også dette modsvar til ovenstånde artikel, som understreger at sundhed er meget individuelt. Både den mentale og fysiske sundhed. Man kan aldrig dømme folks sundhed ud fra deres udseende. Sundhed siger intet om vores værd som mennesker og derfor fortjener alle tykke mennesker at blive respekteret og behandlet ligeværdigt.