Her er en afklarende meddelelse fra os i FedFront

Journalisten Søren K. Villemoes har åbenbart haft problemer i sin researchproces. I dag har han kritiseret Sofie Hagen som for lidt over et år siden var med til at stifte FedFront. Villemoes forbinder Sofie entydigt med FedFront, hvilket mange nok gør, selvom hun ikke har været aktiv hos os siden september 2017.
Vi vil gerne lige afklare at Sofie ikke er FedFront, så FedFront kan ikke gøres ansvarlig for Sofies gøren og laden.

Vi vil derudover gerne lige knytte en kommentar omkring Villemoes. Udover at han tidligere har langet ud efter FedFront, så lader hans projekt til at være at skabe splid på venstrefløjen. Vi er fortsat fortalere for antikapitalistisk, solidarisk kamp på tværs er grupperinger og synes det er vigtigt at der sondres imellem offentlige personer og politiske bevægelser.