MAJ ER PODCASTMÅNED PÅ FEDFRONTS FACEBOOKSIDE

Tykke stemmer er, som de fleste andre steder, underrepræsenteret i mediebilledet. Hvad der er endnu mere sjældent, er en tyk person der deler deres oplevelser med at være tyk. Tykke mennesker er stort set kun repræsenteret i mediebilledet som stereotyper. Den dovne, den dumme, den grimme, den usikre, den sjove, men den hyppigste er den ulykkelige tykke, hvis smerte som regel er centrum i et program, hvor personen skal tabe sig.

Det skal være slut! Og det er der heldigvis flere tykke personer, der synes, hvilket betyder, at der er en opblomstring af podcasts, der er udviklet af tykke for tykke - hvor det handler om alt andet end hvordan man taber sig ❤️
Som sædvanlig: FATTIES DOIN’ IT FOR THEMSELVES #FatLiberation

Men podcastverdenen kan også være lidt af en jungle, især når man leder efter noget tykpositivt at lytte til, og vi har derfor gjort det hårde arbejde for jer: Lyttet til timevis af podcasts og kurateret et udvalg af de bedste episoder fra vores favoritpodcasts. Vi har i vores anbefalinger gjort os umage for at gøre plads til et så bredt spektrum af tykke mennesker som muligt; crip, POC, queer, trans, infinifats osv.

Vi håber I kan lide det og glæder os til at høre jeres reaktioner!