PODCASTANBEFALING 2: FRIEND OF MARILYN PODCAST

Cat Pausé er forsker med fokus på tykhed, er tykaktivist og dertil har hun podcasten @Friend of Marilyn (FOM), der også har tykhed som omdrejningspunkt <3. I FOM taler Cat Pausé med tykaktivister og andre, der beskæftiger sig med tykhed, fra hele verden.

Vi vil selvfølgelig anbefale, at man slår sig løs i FOM-arkivet, men det afsnit hvor Pausé interviewer Dina Amlund er et fint sted at starte. Dina er kulturhistoriker, tykaktivist og koordinator i FedFront og har beskæftiget sig indgående med de tykfobiske strukturer i vores samfund, og hvordan de viser sig i den vestlige verdens kulturprodukter gennem tiden. Hør Dina fortælle hvorfor det heller ikke var OK at være tyk i gamle.

Følg Friend of Marilyn her på facebook.

Find episoden med titlen "Friend Of Marilyn Episode 266 - 28-02-2019
Denmark, Harvard, Dina, Upworthy" på denne side.