PODCASTANBEFALING 4: DEEP DIVE WITH DANA FALSETTI

Dana Falsetti er af mange kendt som @nolatrees på instagram, her blev hun kendt som tyk udøver af og underviser i yoga. Dana Falsetti har for nyligt forladt instagram og den kommercielle yogaverden. Podcasten er nu et vigtigt outlet og her deler hun og hendes gæster deres tanker om alt fra seksualitet, feminisme til antikapitalisme. Deep Dive har altså ikke udelukkende fokus på tykhed, men det er noget, der naturligt optager Falsetti, og er et emne, der spiller en central rolle i podcasten.

Flere af de personer som Falsetti interviewer beskæftiger sig også med tykhed, herunder Sonalee Rashatwar, der er kendt som @thefatsextherapist (https://www.instagram.com/thefatsextherapist/) på Instagram. Rashatwar er superfat, POC, nonbinær og tykaktivist. I samtalen kommer de bl.a. ind på de traumer, det giver at vokse op som tyk i vores tykfobiske samfund.