PODCASTANBEFALING 5: THE FAT LIP

I The Fat Lip møder vi Ash, som er infinifat og skaber af podcasten.
Ash er initiativtager til hashtagget #InfinifatshionFebruary der sætter fokus på de meget begrænsede muligheder som meget tykke mennesker har ift. at anskaffe sig tøj og dermed deres begrænsede adgang til verden. Forestil dig ikke at kunne købe en vinterjakke og derfor ikke kunne komme udenfor i de kolde måneder, ikke kunne få et jakkesæt til fest eller arbejde eller blot ønske sig et par jeans men ikke kunne få det, fordi de ikke laves i din størrelse. Dette og meget andet der har med tykhed at gøre, beskæftiger Ash sig med i podcasten. Lyt til The Fat Lip og få indsigt i hvad det vil sige at være infinifat - start med afsnittet nedenfor.

Følg Ash og The Fat Lip på instagram @fatlippodcast

Lyt til Ashs nyeste afsnit om Infinifatshion February.