Paradigmeskiftet i slankeindustrierne

Her er en længere tekst til en rolig lørdag eftermiddag. Teksten handler om et paradigmeskift for slankeindustrierne, VægtVogternes pengemaskine og om hvorfor salget af traditionelle slankekure pludselig ikke længere er lige så profitabel en forretning som for ti og tyve år siden. Det er spændende læsning der giver et historisk indblik i tykaktivismens kampe.
I FedFront går vi ind for fat acceptance, et begreb som også introduceres i teksten.

Fortsat god lørdag, her er et citat:

"Weight loss’’ was a pursuit that had, somehow, landed on the wrong side of political correctness. People wanted nothing to do with it. Except that many of them did: They wanted to be thinner. They wanted to be not quite so fat. Not that there was anything wrong with being fat! They just wanted to call dieting something else entirely. "