Danmarks Radio melder sig endnu engang på udskamningsbanen i den bedste sendetid

Et nyt program om tykke børn, der hænges ud på landsdækkende TV med barske kommentarer om at de skal tabe sig.

Børnene er allerede smittede af slankekurskulturen og mener de bør tabe sig.

Jeg blev dømt 'for tyk', som barn og jeg blev sultet og andetgjort. Det er så hjerteskærende at se, at verden ikke er blevet bedre med tiden, men jeg håber, at jeg kan være med til at ændre på det nu, hvor jeg er blevet voksen.

Børnene i programmet udtrykker ønsker om at tabe sig, så de ikke bliver mobbet af andre børn. Det er klassisk victim blaming! Hvad med om vi lærte børn ikke at mobbe andre? Hvad med om vi smadrede udseendehierarkierne i stedet for?

FedFront mener at alle uanset kropstørrelse, børn såvel som voksne, er lige meget værd som mennesker.

/Maren